Thursday, 2 February 2012

Salam February.

Assalamualaikum W.B.T dan salam sejahtera.


Cukup lama aku tak update citer2 ni.  Rasanya lepas raya haji tahun lepas, aku stop.  Serius, aku sibuk sangat sampai ke hari ni.  Ada sikit masa aku cuba luangkan.  Salah satu sebab utama aku tak update, semua cerita aku pasal rekrut aku save dalam PC...Last-last benda tu kena virus, kena balik format...adeh, semua hangus!!!


InsyaAllah, ada masa kita bertemu lagi...maaf dan ampun kiranya ada yg terasa.

8 comments:

  1. salam..sya nak mntak pendpat awk n nak tau cam na keadaan smsa rekrut.. sbb sya nak cba apply tudm..tp x pasti... ada bnyak bnda sya nak tnya... bleh bntu sya..
    inbox sya kat fb pls.. scepat mngkin.. :)
    http://www.facebook.com/nad.paan

    ReplyDelete
  2. Betul tu..nk tnya jgk encik norizan bg pihak adik saya..rekrut wanita

    ReplyDelete
  3. Sama lah sy bakal melpor diri utk pmlihan akhir siri 53/15 pada 20/6/15 nnti kt perak. Boleh tak sy just pm encik je kat fb sbb nak tanya srba sdikit pasal pmilihan tu.. :)

    ReplyDelete
  4. Sama lah sy bakal melpor diri utk pmlihan akhir siri 53/15 pada 20/6/15 nnti kt perak. Boleh tak sy just pm encik je kat fb sbb nak tanya srba sdikit pasal pmilihan tu.. :)

    ReplyDelete
  5. crita terbaik ..buat sy nak je masuk tudm..23/3 pemilihan siri 55/16..harap sy terpilih la.. amin

    ReplyDelete
  6. crita terbaik ..buat sy nak je masuk tudm..23/3 pemilihan siri 55/16..harap sy terpilih la.. amin

    ReplyDelete
  7. Hehe good sharing...Napa xcerita lagi.

    ReplyDelete
  8. Hehe good sharing...Napa xcerita lagi.

    ReplyDelete