Sunday, 2 October 2011

Salam Pengenalan

Dewasa ni, banyak sangat blog-blog yang dicatat oleh anggota tentera.  Minat aku nak memblog ni makin menebal bila aku perhatikan, hanya golongan Pegawai ATM yang aktif membuat blog.  Di sini, aku sebagai salah seorang anggota LLP dari ratusan ribu anggota ATM adalah wakil dari kalian.  Sebarang info yang ingin dikongsikan, kalian semua boleh hubungi aku.

Kawan-kawanku,

Terlebih dahulu izinkanku menyusun jari sekiranya catatan aku di sini menyinggung sesetengah pihak.  Ingin ditegaskan, blog aku adalah jenis sempoi, masa kerja kita dengan cara kerja...masa bergurau, kita dengan cara kita.

InsyaAllah aku akan sedaya upaya mengemaskini catatan ini untuk lebih info dan gurauan untuk kengkawan.  Sebagai maklumat, aku masih newbie dalam arena ni dan mohon tunjuk ajar dari kalian.  Terima kasih.
2 comments:

  1. Salam bro Izantie,tahniah untuk blog sulung ini.Saya harap ada catatan peribadi yang boleh dikongsi bersama dengan masyarakat awam seperti kami.Mungkin boleh berbicara mengenai cara tentera dilatih,pemakanan dan persenjataan.
    Salam maju jaya dari malayleaks@CG.

    ReplyDelete
  2. Thanks bro malayleaks...Terima kasih kerana menjadi follower yg pertama saya dari ratusan pembaca. InsyaAllah, saya akan terus menulis selagi hayat dikandung badan..hehehe...Teruskan membaca dan saya dari masa ke semasa akan cuba mengemaskini serta mencantikkan blog ni. Terima kasih. Salam ikhlas dari saya.

    ReplyDelete